SOCIAL MEDIA

18 March, 2012

Kortskissen 5 år

Jag fick ett tips om att kortskissen firar 5 år med en hel bunt utmaningar. Jag hittade en fin skiss på Monnahs sida som jag tolkade. Jag gjorde den i liggande format istället för stående men annars följde jag den rätt noga. Man skulle även använda 3D-kuddar och bladslingorna och texten är fastsatta med sådana.

bild

Färgerna blir lite mysko när jag tar bilder med iPhonen, måste verkligen komma mig för att tömma kameran. Den knappen som ser blå ut är mer petrolfärgad men vad gör väl det...

Nu ska jag röja lite här hemma istället för att hitta en till utmaning som jag egentligen vill göra.

1 comment :

Monica said...

Vilket vackert kort! Roligt att du är med i den här utmaningen. Lycka till!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...