SOCIAL MEDIA

16 March, 2012

Gr ått och grönt och en glad nyhet

En kombination som jag i vart fall inte använder så ofta. Är inte övertygad men jag använde lite sånt som låg framme. Jag ääääälskar dock pennspetsstämpeln från TH.
IMG_6134
Ett kort som tog säkert 20 minuter att slänga ihop och då är jag nog lite generös med tiden ;) Ibland går det snabbt!

Och nu kommer min roliga nyhet också. Lite nyfiken var du kanske eller??? Jag ska börja som inspiratös på SWE Scrapbook!!! Gissa om jag är glad över att ha blivit tillfrågad :) Om du missat SWE Scrapbook så är det en sida full med inspiration, utmaningar, skisser och riktigt riktigt duktiga tjejer som inspirerar. Ja och så jag då ;) Skämt å sido, jag tror att jag kommer att trivas jättebra där. Så roligt att få vara med och inspirera, precis den vitamininjektion jag behövde känner jag. Så vi ses väl där framöver? Jag har presenterat mig på bloggen redan så är du nyfiken på att få veta lite mer om mig så kan du kila över och läsa här.

1 comment :

Umenorskan said...

Du är SÅÅÅ välkommen till Swe !!!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...