SOCIAL MEDIA

14 March, 2012

Boksmash!

IMG_6129

Har gjort en smashsida om böcker jag gillar just nu. Jag hade ett färdigfärglagt motiv liggande som jag klistrade fast, annars var det ett fint upplag i min lilla smashbok.

Har massor obloggat just nu, en del väntar på att mottagaren ska få det först och annat har inte blivit av att fota förän nu. Det kan nog dyka upp en del framöver så titta gärna in igen. Jag har spännande nyheter också som jag gärna vill dela med mig av men det får bli senare ;)

2 comments :

Zima said...

Snyggt! Och smart idé att skriva ner favoritböckerna. Bibliotekskortet är ju helt underbart!!! Är det en stämpel? Vart har du köpt den någonstans isf?
Maria

Maya Isaksson said...

Hej! Vad kul att du hittat hit :) bibliotekskortet är tryckt i boken, jag har bara stämplat ordspråket och fjädern på den. Detr roligt med smashböckerna tycker jag, att man kan få idéer om vad man ska sätta i dem. Gillar man inte sidan kan man ju lägga fint mönsterpapper över.

Ha en härlig påsk!
Kram,
Maya

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...