SOCIAL MEDIA

16 February, 2012

Tag med overlay

Jagh har gjort en söt liten tag till CiLi-bloggen denna vecka. Jag har gått lös på den med alla möjliga produkter så kolla in där för detaljerna.

IMG_6059

Tagen var aningens svår att fota för den har en overlay och den sjocka krympplasten gör att allt ser lite dubbelt ut.

IMG_6061

Söta små fjärilar fick pryda den, och så vit tyll. Ja, det var veckans DT-alster. Nu laddar jag för kalas på lördag. Vilken tur att vi fick i uppgift i posterkursen att göra en kalas-poster! Den ska jag hänga på ytterdörren så att tjejerna hittar oss. Söta fiskedammspåsar ska de också få och så ska jag testa göra cakepops. Ni hör ju vilken bullmamma jag är ;) Här är kalaspostern jag gjorde i kväll, kursen är verkligen jätterolig!

partyposter

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...