SOCIAL MEDIA

01 February, 2012

Kortkitswap

Jag var med i en kortkitswap på Svensk Scrapbooking. Vi plockade ihop varsit kit med papper och prydnader och skickade till varandra. Jag fick ett kuvert fyllt med vintagegodsaker. Ja, det är ju lite tvärt emot min vanliga stil men jättekul var det. Jag har material över att göra ett eller två kort till så det kanske kommer mer. Men detta var vad jag gjorde med mitt kit.

IMG_6044

Jag tycker nog att det blev rätt fint, det är riktigt roligt att skapa med grejor man inte valt själv som omväxling. Allt material kommer från kitet, till och med en kortbas och kuvert fick jag med.

3 comments :

Chris_P said...

Himla fint kort!!

Lau W said...

Oh so beautiful ! Love your creation !
xxx

nina(niwa) said...

åhh så snyggt, like a lot!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...