SOCIAL MEDIA

13 January, 2012

Scraplift #2

Nu har jag varit och snattat idéer igen. Denna gång har jag varit Hemma hos Ulrika och kikat. Kolla in hennes blogg, hon har jättemycket fint att titta på! Jag hittade ett fint kort med vimplar på som jag liftade.

IMG_5940

Jag har klippt ut vimplar ur ett October Afternoonpapper från Farmhouse-serien och fäst med 3d-kuddar. Jag limmade fast lite bakers twine och fäste några blingstenar för att det skulle se mer färddigt ut (och Ulrika hade blingstenar på sina vimplar, det var så sött!).

IMG_5942

En liten textstämpel från Paper Makeup Stamps fick pryda kortet. Lite CAS (Clean and simple) blev detta kort också, jag gillar verkligen stilen mer och mer.

Tack till Ulrika för inspirationen, titta in till henne också och hälsa på så blir hon nog glad :)

2 comments :

Ulrika said...

Åh så KUL att du har liftat nåt av mig!!!! vad glad och stolt jag blir! Och tack för fina ord! Säg till om du känner att det är ok att jag gör ett inlägg i min blogg där jag visar upp våra två kort, och såklart länkar till dig och berättar att det är du som gjort det!!
Älskar ju dessutom October Afternoon!!
Kram!

Annelie said...

Väldigt snyggt Maya!
Kram Annelie

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...