SOCIAL MEDIA

11 January, 2012

Mitt första försök på kursen

IMG_5931

Ja, jag går ju en kurs i CAS-cardmaking. Jag fick en snilleblixt och tänkte kombinera de två första lektionerna och det gick ju sådär. Det är ett enlagerskort i vart fall och den lilla blingstenen som råkade vara exakt samma färg som hjärtat (som är det enda embossade på kortet, syns inte så bra på bild) räddade det lite. Men jag får träna lite mer på detta känner jag. Jag är lite rädd för tomma ytor. Fast kort nr 2 som dyker upp här imorgon blev jag riktigt nöjd med i vart fall så håll ut, det kommer mer. Plus en ny Tickled Pink Stamps-utmaning framåt eftermiddagen, hurra! Äntligen dags igen efter jullovet. Visst är du också med och tävlar???

4 comments :

Pam W Merwin said...

Great background and choice of stamps :)

Karina Beck said...

Super flot kort! Flot kombination af de to kort.!
Ja, jeg deltager også.

Shay said...

I always love wood grain and this card uses it well. Great card!

Anonymous said...

Jättesnyggt! Själv har jag inte hunnit testa något än, bara tittat på de trevliga filmerna... :-)

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...