SOCIAL MEDIA

19 January, 2012

Min f örsta smash-sida

Jag har ju tänkt ge mig på att scrappa LOs när jag klurat ut hur katten man gör för att få det fint. Som ett steg i den riktningen har jag skaffat mig en fin Smash-book att kludda i så länge. Jag var lite skeptisk när de blev poppis men nu har jag lite förstått charmen med att smasha. Det ska vara enkelt och gå lite fort sådär. Det är inte såååå noga hur det blir utan handlar mer om att spara på minnen så man har dem kvar.

Jag har länge tänkt att jag borde göra ett minialbum eller nåt om hur sonen damp ned lite hastigt och lustigt 3 månader innan han skulle. Har lite dragit mig för det ändå, jag vill spara men inte göra själva jobbet. Det är lite jobbigt att se bilderna ibland och att sitta med dem så länge som det tar att göra ett album kändes inte så lockande. Jag gillar att titta på dem ibland men sen lägger jag gärna bort dem. Sonen själv ville inte riktigt titta på dem än heller så det har inte blivit helt enkelt. Men när jag satt och klurade på vad jag skulle lägga i min Smash-book så kom jag på att jag kunde ju ta bilderna från de första dagarna i vart fall. Plus lite annat som jag scannade in och skrev ut och klistrade in.

IMG_5981

Jag gillar fortfarande inte min handstil men det struntade jag i ;)

IMG_5982IMG_5983

Ja, det var fortfarande svårt med de stora ytorna att fylla men kändes mindre skrämmande än en stor 12x12” LO ;) Sen är jag ju galet dålig på att ta bilder och tappar bort alla små minnesgrejor så vi får väl se vad jag kan skrapa ihop att Smasha. Tanken är väl lite att man kan smasha direkt efter man gjort saker, hoppas jag kan komma mig för att göra det också! Boken är i vart fall kul (jag har den blå boken från K&Company;, den är fin) och mycket större än jag trodde. Väntar hem en mini smasbook också som jag fyndade i en webshop i USA som skulle stänga, klickade hem MASSOR av grejor för jättelite pengar. Det är dock mitt sista köp på ett tag, har gett mig själv köpstopp. Jag måste ju hinna med att använda allt också ;)

8 comments :

Ulle said...

Så läckert!

Anette said...

Jättefint!

Millancolin said...

Verkligen superfint och framförallt PERSONLIGT! Kul med smashbooks tycker jag, jag har gjort en egen (men då får man vel kanske inte kalla det smash) där jag skriver ut skisser, fina kort jag hittar på bloggar, kortvikningar osv som jag sätter in där. Så det har blivit min inspirationsbok. Superkul att göra :)Ha det fint!!

Mikaela said...

det blev ju superläckert!! ja har oxå vart skeptiskt mot smasching :) så det ska bli spännande o se vad du gör! sen tycker jag en ful handstil hör till själva charmen. Det e ju din privata stil som blir ett minne för lillgubben br han växer upp!!!

NHL said...

Ja, inspirerande! Personlig=gillas! Skriv på du, handstilen är en del av dig :-)

Annelie said...

Men vilken fin bok du skapar, tänk så kul för sonen att ha när han blir större - den blir guld värd!!Kram Annelie

Umenorskan said...

Jättefint. BLir lite mera intimt när man inte behöver fylla så stora ytor, och mindre skrämmande.

Tigerblomma said...

Den är jättefin! Och som sagt handstilen är personlig och gör det därmed unikt! :-)

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...