SOCIAL MEDIA

15 January, 2012

Grow

Jag fick en idé igårkväll när jag sövde barnen. Jag kanske har sett detta kort nånstans för det var liksom helt färdig i huvudet när jag såg det, i motsats till de luddiga idéer som normalt frodas där ;) Jag har nog blivit lite påverkad av Clean and simple-kursen jag går för detta är väl CAS om något?

IMG_5956

Jag stansade ut löven med en cirkelstans och gjorde dem lövformade genom att stansa dem igen lite vid sidan. Sedan sydde jag fast dem och vek upp kanterna lite. Stammen ritade jag på frihand och så färgade jag några pärlor röda med Copics och använde som äpplen.  Tycker nog att kortet blev lite sött ändå.

Synd att helgen nästan är slut nu. Skulle kuna sitta hemma och spotta ut kort hela dagarna om jag fick. Konstigt är inspirationen bara dyker upp sådär!

5 comments :

Lotta said...

Det blev ju jättefint! Äpplena blev så fina. :)
kram Sandra

Stephanie said...

this is a beautiful card!

Anonymous said...

Jättefint! Du är inne på det enkla nu och lyckas verkligen.

Chris_P said...

Men det är ju supersnyggt!!!

Ulrika said...

Supersnyggt kort! Gillar verkligen bladen som du sytt så fint på! Kika in hos mig idag ska du se att jag visar upp ditt fina kort!
kram!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...