SOCIAL MEDIA

22 January, 2012

En lift av min lift

Jag hade faktiskt inte tänkt på att någon kunde tänkas lifta mig när jag startade min scrapliftutmaning på Svensk Scrapbooking. Men nu har jag minsann blivit liftat igen. Eller rättare sagt min första scraplift har blivit liftad av duktiga Nina (NHL). Hon har gjort en toppenfin version av kortet och jag kan inte riktigt släppa tanken på viskleken. Jag liftade färgerna och stilen på kortet men hade ingen passande rund kakservett så jag tog en hjärtformat. Nina tog hjärtformen och gjorde till sin egen. Jättefint blev det i vart fall och jag äääääälskar cykelpapperet (jag har det själv men har bara klappat på det än). Sen tyckte jag det var så rackarns fiffigt hur hon fick tag på de fina blommorna. Nyfiken? Kika in hos henne och lämna ett spår efter dig så blir hon nog glad!

ninasliftIMG_5908

Ninas kort till vänster och mitt till höger.

Jag tillbringade hela gårdagen med att rensa i scraprummet, jag har gått igenom alla lådor och hyllor och fixat och sorterat. Gett lite grejor till ungarna och nu hoppas jag att grejorna slutar anfalla mig och lådorna går att stänga ett tag till. Klurade ut en smart grej till mina rullar med bakers twine. Ska fota och visa vid tillfälle, nu har det hunnit bli för mörkt redan och dottern har slocknat i soffan. Tror hon håller på att åka på vad det nu var som sonen hade förra veckan :( Jag vill inte gå ned för jag hör inte om hon vaknar eller kräks som sonen gjorde när febern steg. Jag får väl parkera min rumpa i soffan med datorn och leta inspiration istället, även om jag helst hade använt mitt ovanligt välordnade scraprum. Det är dock tillfälligt, jag ska beställa bänksivor som vi ska sätta upp runt tre väggar och då måste jag börja om med organisationen för min hurts är för hög för att gå in under skivorna. Meeeen, den dagen den sorgen. Jag har orsakat laviner nog många gånger för att bli leds så nåt var tvunget att göras. Det är bara konstigt när man städar i en hel dag och det inte syns knappt nån skillnad alls i rummet ;)

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...