SOCIAL MEDIA

05 January, 2012

Bokmärke åt mig själv

Jag gillar att göra bokmärken och tags, oftast hamnar de hos min moster eller mina boktokiga vänner. Själv läser jag på läsplatta numera, det är hemskt smidigt. Fast nu fick jag en väldigt fin bok i julklapp (tack till Therese och gangsterkatterna!) som jag ser fram emot att börja med, men jag har ju gett bort alla bokmärken! Då fick jag ett tillfälle att scrappa ihop ett eget bokmärke åt mig själv.

IMG_5915

Jag har kladdat på lite allt möjligt på detta kort, detaljerna hittar du som vanligt på CiLi-bloggen.

IMG_5918

Jag funderar på varför det alltid blir typ grönt när jag ska kladda ihop bakgrunder? Kanske för att de dynorna är närmast? Undrar om det skulle bli annorlunda om jag bytte plats på distresserna???

2 comments :

Terés said...

Hehe, jag gillart! Mina blir oftast bruna...

Maria said...

Jättefin tag, den fick mig att riktigt längta efter sommaren.

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...