SOCIAL MEDIA

26 January, 2012

Babykort

IMG_6011

Jag har gjort ett babykort med min silhouette. Jag tycker att bodyn var såååå söt!IMG_6012

Jag har skrivit i bokstäverna med mina fina Spica-pennor så att det glittrar fint om dem.

IMG_6013

Jag hittade detta fina band när jag städade scraprummet häromdagen. Köpte det i somras när jag var uppe i Umeå och sen försvann det mystiskt. Inte så mystiskt visade det sig. Jag hade ställt en annan grej på det och sen nåt på den grejen...

Jaja, kortet finns även på CiLi-bloggen så hoppa gärna över dit en sväng också. Men akta er så att ni inte råkar se nån rapport från CHA där äckliga Cicci, Helena och Barbro befinner sig. Avundsjuk? Jag??? Närå, jag är hellre i svinkalla Borås och jobbar än att glassa på mässa i LA :P Och vem vill träffa Tim Holtz och kolla in sprillans nya ej ännu släppta grejor från October Afternoon och alla de andra? Inte jag. Det förstör ju heeeeela överraskningen när de väl kommer ut om hundra år eller så *surar*. Vad är väl en bal på slottet... ;) Undrar om man får ett scrappat vykort åtminstone???

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...