SOCIAL MEDIA

15 November, 2011

Mer jul, jag vill ha mer jul...

Jag fortsätter med mina julkort. Jag fick med mig superfina Reprint-stämplar hem från Göteborgsmässan. Jag letade efter ett set med både fina jultexter på svenska och några enklare motiv så att det går fort att göra korten.

IMG_5797

Kolla det vackra bandet! Beställt från USAmerika tillsammans med massor av härlig bakers twine... Men de skrövliga banden som mest fick åka med för att se vad de var var faktiskt snäppet snyggare. Nästa gång blir det bara skrövvelband! Gissa om ni kommer att se sånt på många kort framöver!

Annars var det rätt enkelt att göra. Stämpla en pumla, embossa, måla med Copics. Stämpla snöflingor runt om och embossa dem. En liten söm och 3d-kuddar under kortfronten. Väldigt vintrigt och fint med pärlemorsskimmer!

PS. För er som missat det så är en pumla det som folk fått för sig att det heter julgranskula. Det är såklart fel, en pumla är en pumla och inget annat ;)

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...