SOCIAL MEDIA

28 November, 2011

Det sista småkortet

IMG_5825

Jo, jag vet att det är Labans slott men det bryr jag mig inte om ;) Det var sista småkortet till min kollega. Nu har jag just börjat på en bunt julkort i samma format med det röda hjärtpappret som bakgrund.

Tänkte mest lägga upp ett litet inlägg nu när ja ginte hade nåt bättre för mig. Jag är hemma med dottern idag, hon har tagit bort sina halsmandlar och har fått order att vara hemma från dagis i två veckor. Jag har en snäll man som kan jobba hemifrån och han har varit hemma hela förra veckan. Idag var han tvungen att ha möten så då är jag hemma och myser med en dotter som är mycket gladare denna vecka när hon inte har så ont längre. Vi ska käka lite lunch strax och sen knata iväg i det vackra vädret för att hämta storebror från dagis. Skönt att stormen blåst förbi, jag var rädd att taket skulle blåsa bort igår! När maken var och handlade pizza så blåste en flaggstång omkull bakom bilen. Tur att den inte träffade bilen!

Nu ska jag leta rätt på strykjärnet så att de där julgardinerna kommer upp nån gång!

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...