SOCIAL MEDIA

27 October, 2011

Sött pippikort

IMG_5766

En av de bästa grejorna med att vara DT på CiLi in Papers är att det med jämna mellanrum beställs hem en stor bunt fina Hero Arts-stämplar. Då kan jag sitta och bläddra i produktkatalogen och välja precis de stämplar jag vill och så tar Cicci hem dem åt mig. Jag blev helförälskad i denna söta stämpel, den påminner mig om björkarna i Kiruna när jag växte upp. Jag kan inte minnas om det fanns några fågelstackare kvar i december, men björkar finns det gott om. Jag drog stämpeldynan mot stämpeln så att det ser ut som om snön yr också.

Ett enkelt och roligt litet kort, helt i min smak! Har ni börjat med era julkort än?

3 comments :

Anonymous said...

"Har ni börjat med era julkort än?" Det gav ju ingen ångest alls!!!!!
Jag trodde vitsen med hemmagjorda julkort var panikkänslan den 16 december när man inser att det är sista dagen att posta och man inte ens börjat fundera på hur man ska göra årets kort... :-) Det är i alla fall ungefär så det brukar gå till hemma hos mig. Får se om det går att ändra på i år, men 20 års vana är nog svårt att ändra på...

Anonymous said...

Förresten... ditt kort är jätteläckert! Glömde säga det i mitt förra inlägg :-)

Marita Johansson said...

Ett underbart fint kort

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...