SOCIAL MEDIA

08 October, 2011

Pinterestblomma

 

Jag har tittat runt lite på Pinterest och jag snubblade över en väldigt vacker blomma gjord i crepe-papper. Jag hade inte något sånt hemma men lite silkespapper som ett Cocoa Daisy-kit varit packat i, en glüber och en TH-pappersblomme-die. Resultatet blev väl inte direkt likt den väldigt prydliga och eleganta förebilden men jag gillar faktiskt när växter är lite vildvuxna och inte så prydliga så jag blev nöjd trots att det inte direkt liknar förebilden. En knapp och några HA-blad som jag klippte ut efter jag färglagt dem och en liten banner med en grattistämpel och kortet var klart.

IMG_5683

Det mest hittade jag i mitt Cocoa Daisy-kit precis som materialet till det mesta jag gjort denna månad. Jag har slutat packa upp kiten utan låter dem ligga i sin påse på skrivbordet och så använder jag dem mycket mer. Har använt upp nästan hela septemberkitet så nu väntar jag på oktoberkitet som tyvärr sällan kommer så tidigt i månaden som jag vill.

Nåväl, grattis till Inga i födelsedagskedjan (i efterskott) som fick dett kort hemskickat. Jag ska definitivt ägna en kväll eller fem åt inspirationsjakt på Pinterest. Mycket inspirerande!

1 comment :

Umenorskan said...

Mitt senaste alster har också silkespapper från Cocoa Daisy....

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...