SOCIAL MEDIA

12 October, 2011

Ännu ett kort från Karlstad

 

En av utmanigarna på träffen i Karlstad var att göra mönsterpapper med bokstäver. Jag hade inte med mig så mycket bokstäver så jag stämplade och embossade bokstäver och sen mistade jag pappret. Det blev sådär. Jag hade på lite vit distress stains för att ljusa upp det lite. När jag kom hem ritade jag vita fuskstygn på bokstäverna och runt om för kortet såg så mörkt ut.

IMG_5721

Jag köpte en rosa Dymo med utbytbara typsnitt, skrev ett litet grattis i ena hörnet för att testköra den. Det blir jättefint tycker jag, särskillt med den genomskinliga remsan :)

IMG_5722

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...