SOCIAL MEDIA

16 September, 2011

Tag med naturtema

Veckans DT-inlägg på CiLi-bloggen fick bli detta söta bokmärke. Jag har skurit ut fågeln med Sillen och så har jag lekt med gesso, mister och distresser. Jag gjorde den förra helgen när jag hade besök bästaste Terés och Jenny, mina reskompisar när vi drar till Karlstad. Vi hade galet kul och jag är säker på att det blir en toppenresa :)

 

IMG_5650

IMG_5652

Närbild på pippin. Söööööt va? Den har legat i mina gömmor ett tag och väntat på att få bli använd :)

Men nu hittar jag inte min TH-sax, den är helt försvunnen. Jag misstänker att den ligger hemma nånstans men jag kan inte för mitt liv hitta den. Har den fått ben? Jaja, jag får väl gå och pyssla lite imorgon så kanske den dyker upp igen. Har haft så roligt med besök i helgen och besök on-fre också av en kär vän som flyttat närmare mig efter att ha bott aldeles för långt borta länge nu. Myspys! I kväll ska jag baaaara mysa med gomat och ett glas rött. Kanske vi har en osedd True Blood också. Hur kan man inte älska fredagar??? 

1 comment :

ARRAY(0xba88e40) said...

Nej den hade fått hjul... Den rullade med till Hedvigsborg visade det sig! Hittade den i packningen idag när jag kom hem från Sthlm. Ooops! Kan ju svänga förbi i morrn med den.Kram

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...