SOCIAL MEDIA

11 August, 2011

Kuvertalbum med gangsterkissar

Ni som läser CiLi-bloggen har ju redan sett bilder på mitt minialbum. Men jag tänkte göra ett maratoninlägg nu med massa bilder. Så för er som inte sett det och för er som vill se mer så kommer nu ett minialbum som jag har gett i present till kissarnas husse och matte som tack för att jag fick hälsa på och bo hos dem och ha jättetrevligt några dagar i sommar. Albumet är gjort av fyra långa kuvert. så det finns fyra sidor, en för varje katt. Varje sida har sedan fyra tags.

IMG_5428

Framsidan med CC-papper och snygg steampunkklocka (tack för den Marie!).

IMG_5430

Första katt till rakning är the lovely Skrutt. Som enda flickkatt så får hon en rosa sida.

IMG_5446

En av tagsen. Jag har gjort en pyntad och en enklare men matchande till varje sida så att husse och matte kan skriva nåt på den mindre pyntade eller klistra fast fler bilder kanske.

IMG_5443

Den enklare tagen.

IMG_5444

En katt tittar fram när man drar ut den största tagen.

IMG_5445

Här får husse och matte klistra in en till bild eftersom mina tog slut ;) Pappret har jag fått från en snäll kollega på jobbet, han köper massa kort av mig och kom en dag med en bunt papper som jag fick. Sånt gillar vi :)

IMG_5431

Nästa sida är tillägnad snygga Lillen.

IMG_5447

Svart vitt och rött fick bli hans tema.

IMG_5448

Det matchar ju honom ;)

IMG_5449

Mer prickigt. Den röda pricken är glimmer glam som jag doppat en rund skumgummipensel i och liksom stämplat med.

IMG_5450

Enkel tag att skriva på.

IMG_5432

Sen är det Gepps tur.

IMG_5451

Blomtag.

IMG_5452

Sötaste Gepps tittar fram...

IMG_5453

Här skymtar matte fram lite också, hoppas det är ok med henne...

IMG_5454

Den andra tagen andragenerationsstämplade jag på så att man kan skriva över trycket om man vill.

IMG_5435

Sista kisse till rakning (nä, det vore inte snällt) är min specielle polare Ceasar. Vi delade soffa när jag var där.

IMG_5456

IMG_5437

Sista uppslaget.

IMG_5457

Här behövs också en bild till. Vissa katter gillar bara inte att bli fotade ;)

IMG_5455

Ceasar har lite ont i sin rygg och får äta medicin men han verkar inte bekymra sig om det så då passade ett litet uppmuntrande ord till honom tyckte jag.

IMG_5458

Sista tagen. Har ni klarat er hit är ni duktiga ;)

Ja, det var väl allt för idag tror jag. Om det inte dyker upp nåt mer. Vem vet? Jag har tidsinställt detta inlägg så att gangsterkissarna hinner få sitt album innan jag bloggar det eftersom jag vet att åtminstone husse tjuvläser min blogg ;) Så jag har faktiskt ingen aning om det kan tänkas dyka upp nåt annat skoj idag. Spännande!

Tack för att du orkade läsa hela mitt marathoninlägg. Som vanligt undrar jag vilken sida du gillade bäst? Lämna gärna en kommentar för då blir jag glad!

Kram!

1 comment :

Markus said...

Husse och Matte är väldigt nöjda, superfint album som matchar superfina katter! :)

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...