SOCIAL MEDIA

18 August, 2011

Jag har blivit med Gesso!

IMG_5512

OJ vad roligt det är :) Jag är ju som en treåring när jag får kladda så jag hade hemskt kul med gesson. Detta är första försöket som jag lekte fram. Kortet har jag gett till en kollega som kommit in på konstskola, fatta så roligt! Jag har flera kollegor som verkar väldigt kreativa så det är nog inte konstigt att jag trivs så bra med gänget där på jobbet.

IMG_5513

Jag fick använda mig av en TH-glödlampa och så har jag gått och blivit galen i biljetter på sistone så de kommer det garanterat många av på korten framöver!

IMG_5516

Kolla vad det glimmar. Massor av glimmermist ovanpå Gesson och så lite rock candy-stickles ovanpå det. Mums! Kanske lite olikt mig att använda bruna nyanser och inget färgglatt alls men det skyller jag på Cicci som på DT-träffen utmanade mig genom att ge mig o-mayiga papper att leka med som en utmaning och jag gillar ju såna (kanske lite för mycket)!

Vill du veta hur jag gjorde kortet? Kolla in på CiLi-bloggen för en mer utförlig beskrivning.

2 comments :

Umenorskan said...

Välkommen in i "gilla-gessogänget"Hoppas vi ses i Karlstad.

Sandra said...

Jättehäftigt kort!!!Gillar "kladdet" :)Ha det toppen!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...