SOCIAL MEDIA

01 August, 2011

Ett halvf ärdigt huvud...


Idag började virkalongen och jag hann ett halvt huvud. Andra halvan fixar jag imorgon. Har även gjort lite på en grej till CiLi-bloggen på torsdag. Kolla in den då för denna grej blev riktigt bra!

Nu tar jag mitt eget trötta huvud och lägger det på kudden. Semestern är slut och jag måste verkligen försöka komma i gång igen på jobbet. Det gick fantastiskt seeeegt idag men då hade jag sovit galet dåligt också. Så natti natti och kolla in framöver, jag har två obloggade kort liggandes och så grejen till CiLi-bloggen så jag har lite att bjuda på :)

Och se så mycket fint rosa som bloggen fått i sidebaren! Idag Är det ju augusti så då börjar mitt uppdrag hos tickled pink stamps. Hurra!

1 comment :

pandorasask said...

Härligt! Hoppas vi kan hänga med i samma tempo genom hela Virkalongen. Vet ju hur bra jag är på att påbörja projekt. Sen är det det där med att avsluta dem... Kanske det hjälper att blogga om det? Hoppas det.Så du har redan satt på ögon... Jag bestämde mig för att vänta tills jag vet vad det är, så jag får brodera i efterhand. Det är rätt spännande att börja virka något som man inte vet vad det ska bli, eller hur?

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...