SOCIAL MEDIA

27 July, 2011

Nytt uppdrag och virkalong

Jag är väldigt glad och stolt över att kunna berätta att jag kommer att designa för Tickled Pink Stamps i tre månader med start i augusti! Det är väl knappast nån som har undgått att se att jag är småtokig i TPS ;) Jag har inte riktigt fattat det än, det var galet många duktiga som sökte och de andra i designteamet är helt fantastiska. Kan nån stava till prestationsångest? ;) Men det ska bli jättekul, nu har jag mina två drömuppdrag. Vem kunde tro det för ett år sen när jag inte ens hade en blogg och satt och knåpade ihop mina tackkort till bröllopet (som jag inte skickat än), det som fick mig att trilla in i pysslandet på allvar.

Try Three

När jag surfade runt snubblade jag över något som lät roligt. En virkalong. Jag har aldrig hört talas om någon sån innan men jag tror att man får en mönsterdel i taget och så virkar alla tillsammans en figur. Veronica som har bloggen Våga skapa håller i detta och jag tycker det ska bli en rolig grej att testa. Om jag nu hinner med när jag har nytt uppdrag. Men jag testar :) Titta gärna in hos Veronica för hon har massor av vackert i sin blogg, speciellt impad är jag av hennes ulltovning.

virkalong

Jahapp, det var dagens goda nyheter. Sitter och klurar lite om jag borde blogga på engelska också eftersom jag nu kanske får lite fler besök från andra länder (fast några utländska besökare har jag ju redan). Jag är ju lite lat och rätt nöjd om jag får till ett inlägg på svenska ;) Vi får se...

Kram på er, jag är så glad för alla kommentarer jag fått på sistone. Har inte haft möjlighet att titta in och svara på allt men några har jag tittat förbi och jag inser att mitt bloggsurfande har blivit lidande av min semester. Har ju missat massor av fint. Jag ska se om jag inte kan bli lite bättre på att lämna kommentarer efter mig också, det vet jag att jag är dålig på.

6 comments :

pandorasask said...

Grattis till uppdraget!Det finns ju översättningstjänster som översätter fantastiskt roligt, fast man förstår det mesta... :-)Och vad kul att du hänger med på Virkalong!Vi ses väl snart hoppas jag.

- elbeth - said...

Gratulerar till att du ska designa för Tickled Pink! Wow! Vad skoj! Lycka till massor! Ska bli väldigt kul att se vad du kommer att göra!

Umenorskan said...

Grattis !

Zima said...

Grattis till Tickled Pink uppdraget!

Johanna1978 said...

Grattis! Du klarar garanterat ditt uppdrag utan problem. Lycka till!

Marie D said...

Wooohooooo!!! GRATTIS!! Så jumla kul att du fick det!! Men det är du väl värd, vännen!!!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...