SOCIAL MEDIA

20 June, 2011

You have my support...

Jag har gjort en till utmaning till Svensk Scrapbookings Midsommarcrop, den här gången en färgutmaning. Kortet skulle vara rosa, grönt och turkost. Inte direkt nåt problem för mig då det är mina favoritfärger ;) Jag passade på att inviga Lil Victorian Steampunk Lolita Lilith som kom från Australien i förra veckan tror jag. Hon är såååå tuff! Jag parade ihop henne med textstämpeln från PMS och de passade ju fint ihop tycker jag.

IMG_5266

Symaskinen fick sträcka på benen lite, det gillar både den och jag.

IMG_5268

Hon är galet snygg och farlig. Man bara måste älska dessa stämplar ju! För att inte tala om mina Copics. Jag vet att jag tjatar men de är så roliga att måla med :) Om ett par veckor ska jag sluta tjata om dem. Kanske.

IMG_5270

Glasögonen fick lite glossy på sig och ena kugghjulet på halsen en blingsten. Det var mitt bidrag till färgutmaningen. Egentligen gik jag ner för att göra nåt till CiLi-bloggen men på nåt sätt blev det detta istället. Får väl hålla tummarna för att det går bättre imorgon kväll.

3 comments :

ARRAY(0xc599db0) said...

Men hallå!!! Färgläggningsproffset!!! Det är ju så typiskt att du ska tjata om dina pennor, nu måste ju jag oxå ha sånna juh!Ska du med på lunch i morgon förresten?Kram

snojbi said...

Wow vilken supercool stämpel

Sandra said...

Jättefint! Superhärlig stämpel!!! Den har jag missat... dags att ge sig ut och spana! :)Ha det gott!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...