SOCIAL MEDIA

06 June, 2011

Välkommen hem

Här är ett till kort jag gjorde på träffen med DT-gänget. Jag lånade massor av roliga Tim Holtz-grejor och gjorde ett litet tegelhus.

IMG_5196

I bakgrunden embossade jag tallar och sandpapprede  dem och färgade in dem lite så de syntes bättre. Huset som är en TH-die fick en liten rosett och gardiner. Ett vitt staket från en TH-die och en blomsterrabatt gjord med Tonic Studios jätteroliga Petal Pairs-stansar. Dessa tror jag att man kan göra massor av roligt med om man får leka med dem lite mer. Jag gjorde bara enklast möjliga, man stansar ut två olika (eller lika om man vill det) blommor och så petar man upp de nedre bladen mellan de övre och så blir det som en majblomma. Sen satte jag stickles i mitten för att piffa upp.

IMG_5199

Lite Glossy accent i fönstren så ser det mer ut som glas. Ett roligt sätt att använda stansar och dies :)

4 comments :

Terés said...

Alltså, du är nog den enda jag känner som kan göra Tim Holtziga grejer som är rena och färgglada, å komma undan med det ;) Smart att köra huset genom embossingfoldern! Å den där blomstansen/arna... Sicka söta! Jag skulle nog testa med lite FlowerSoft i mitten, men stickles funkar ju på allt!

Kraaaam!

Marita Johansson said...

Sicket underbart kort.
Blommorna är ju bara såå söta

Sandra said...

Vilket härligt kort!
Jättefiffigt med tegelhuset och glasfönstren! :)

Ha de gott!

Anonymous said...

Det blev ju hur läckert som helst! Får börja använda alla mina stansar lite mer...

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...