SOCIAL MEDIA

02 June, 2011

Mini-Bina

En arbetskamrat beställde ett bokmärke av mig. Jag använde favoritstämpeln Lilith men klippte av hästsvansen så att mini-Bina skulle få samma frisyr som riktiga Bina.

IMG_5189

Jag har målat med Copics, det är lite klurigt att få till det, det funkar inte riktigt att använda dem likadant som (jag använder) ProMarkers tycker jag. Sen lyckas jag få pappret att blöda ibland också något som stör mig... Men det blir bättre och bättre iaf, ska träna mer så blir det nog bra. De är i vart fall jättehärliga att måla med, spetsarna är helt perfekta!

Detta får även bli mitt bidrag till Tickled Pink Stamps challange #22, det är anything goes som tema och en sån tur att jag just har gjort bokmärket så att jag kan vara med och tävla denna vecka. Har inte hunnit med de två senaste veckorna så man får passa på :)

6 comments :

Regan said...

Fabulous bookmark! Love your colors and how you gave Lilith a haircut! She looks amazing! Wonderful creation!
Regan ~ Guest Designer TPSC

Marita Johansson said...

Såå läckert.
Stämpeln är underbar

Lou Mac said...

This is awesome, I love the tag base with the splatters - soo cool. Lilith's haircut and hair colour is brilliant!!

Thanks for joining us over at TPS for our 'Anything Goes' Challenge this week. Good luck.

xo Lou Mac ~ Guest Designer.

Mikaela said...

störskön och välomponerad. älskar färgerna!

Sandie said...

Oooh, I've already told you how much I LOVE this tag. Amazing stamping and great colours!!

Thank you so much for joining us on Tickled Pink Challenges - good luck. xx

Jeanette Wallén said...

Så himla läcker tag!!

Tack för att du är med oss på TPSC och leker!! :)

/ Jeanette

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...