SOCIAL MEDIA

07 June, 2011

Jag gör grattiskort för brinnande livet

Efter maj när alla plötsligt envisas med att fylla år så har jag helt gjort slut på min grattiskortsgömma. Som om jag hade en till att börja med ;) Har dock insett att jag behöver en så nu har jag påbörjat en.

IMG_5220

Har använt en Tickled Pinkstämpel som jag tycker är så söt. Kortet fick bli enkelt, tycker det blev fint så. Jag har målat med distresser, sytt med symaskinen och så satt lite blingstenar på kanten som jag stansat ut med min favorit tonic studio-stans. Det är lagom stora scallops för ett kort.

IMG_5222

Söta gröna blingstenar. Fick dem i välkomstpåsen i Karlstad och det är typ de enda blingstenar jag äger så det blir lite extra fint med dem tycker jag. Gillar ju grönt dessutom så det var ju extra bra att de var gröna då :)

IMG_5223

Här syns söta Lilith. Min vattenpensel fick frispel och började droppa vatten emellanåt, vet inte vad som flög i den riktigt men det slutade väl trots allt...

Tickled Pink Stamps har en månadstävling där man skulle använda en Lilithstämpel så den tänkte jag vara med i med detta kort. Jag har dessutom beställt några nya stämplar därifrån och jag måste säga att servicen är fantastiskt. Jag tror inte det tog mer än 30 min efter att jag lagt beställningen till att jag fick mail om att beställningen var packad och skulle läggas på lådan morgonen efter (detta var nånstans vid 22-snåret en söndagkväll hos dem om jag inte räknat fel). Galet snabbt! Dessutom är frakten nästan obefintlig så det är roligt att handla stämplar därifrån :)

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...