SOCIAL MEDIA

05 June, 2011

Bokmärke

IMG_5193

Hörnbokmärken är skoj att göra. En mörk bild igen, jag är dålig på att komma ihåg att fota när det är ljust ute. Då vill jag ju scrappa istället ;) Därför syns det inte att texten är stämplad med perfect medium och sen ditmålad med perfect pearls så det skimrar fint. Bandet med rosor har jag fått i mitt försa Cocoa Daisy-kit, det enda jag har använd därifrån än. Det var ju så fiiiiina saker så jag ska klappa lite på dem ett tag till innan jag använder dem ;) Snart kommer ju andra kitet så då kanske jag törs använda det första XD

IMG_5195

Jag pimpade min stämpel på baksidan. Ignorera den fula insidan, jag klistrade ett vanligt vitt papper där för att boksidorna inte skulle fastna i brads och band men det blev inte så fint. Det syns ju inte när man använder bokmärket som tur är!

1 comment :

Sandra said...

Vilket fint bokmärke! :)

Ha det gott!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...