SOCIAL MEDIA

04 May, 2011

Good Thoughts


IMG_5126

Det finns ett stämpelset av Tim Holtz som jag älskar mer än de andra (faktiskt, svårt att avgöra ibland men just i detta fallet kan jag med gott samvete säga att det är min favorit. Vilken som kommer tvåa tvista de lärde fortfarande om) och det är Good Thoughts. Det har stått i topp på min önskelista och jag har äääääntligen fått hem det *hjular av glädje* Det är väl typ jättegammalt men jag tycker om word art och positiva tankar. Har gjort en tag med detta motiv när jag var i Karlstad och fick låna snälla Téres stämpel. Men den tagen gav jag bort till en bättre behövande, men nu kan jag ju göra huuuuur många som helst istället :)

1 comment :

Sandra said...

Jättefin tag! :)

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...