SOCIAL MEDIA

16 May, 2011

Ett korsettkort

IMG_5151

OK, detta var inte ett av mina mästerverk kanske. Men jag satt och fipplade med en bit papper och så vek jag en trappa med det och tänkte att det borde jag göra på ett kort. Så det gjorde jag och så här blev det. Jag gillar korsettstämplarna och det var länge sen jag använde dem.

IMG_5152

Här syns trappstegen lite bättre. Jaja, det blev ett kort. Sen om man vill skicka det till någon är en annan fråga ;) Smått oinspirerad fortfarande. Men det ger väl sig, jag vill åka på semester till samma ställe där inspirationen är. Den verkar ha det bra för den kommer inte hem fast jag tjatar och tjatar ;) Det finns säkert parasoll, hav och paraplydrinkar där den är. Och en bra smaskig pocketbok med vampyrer i. Och en och annan vacker man att vila ögonen på. Jag förstår faktiskt att inspirationen stannar på semester. Även om jag har en vacker man i huset. Men inga paraplydrinkar såklart...

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...