SOCIAL MEDIA

29 May, 2011

Barnen har scrappat

Med hjälp av maken har ungarna fixat ett jättefint morsdagskort. De har smygpysslat när jag jobbade i fredags tror jag. Jag är vederbörligen impad av kortet och av att ungarna lyckades övertala maken att våga sig in i pysselrummet. Han brukar inte våga sig in där när jag inte är hemma ;) Ungarna hade valt mönster och så har han skurit ut dem med sillen. Sen har de klistrat fast (med glitterlim berättade dottern) och skrivit sina namn jättefint.


Dottern hade valt stjärnan och sonen hjärtat. Och så hade skkruttan även målat sin stjärna lite. Är det inte fint hur de gjort en blå sol där uppe som liksom sticker ut över hörnet? Och de blå blommorna under hjärtat. Det märks att de snappat upp ett och annat ;)


Baksidan har de också pyntat med ett hjärta :) Jag fick även sovmorgon och frukost på sängen, men när hundarna fick vittring på frukosten förflyttade jag mig till köksbordet. Mysig morgon var det i vart fall. Sen har vi varit ute och fixat lite på gården. Jag har klippt gräset och maken körde trimmern lite. Sen planterade jag och barnen ut våra blommor som vi odlat från frön inne. Maken hittade en jättefin gammal portvinstunna i förrådet som jag planterade lite blommor i.


Fatta vad mycket portvin som ryms i denna tunna! Hoppas nu att blommorna tar sig lite, de är rätt taniga efter att ha stått lite för länge i plugglådan innan jag kom mig för att plantera ut dem. Nu ska resten av familjen åka och veckohandla så att jag får lite lugn och ro här hemma ett tag ;) Verkligen tur att vi fick gjort så mycket tidigare för nu ösregnar det i sidled ute...

3 comments :

Anonymous said...

Väldigt fint kort! Fast de har ju att brås på... :-)
Och du, vilken underbar tunna!

Marita Johansson said...

Nämen vad gulligt kort de har gjort

Sandra said...

Vilket härligt kort!! Underbart när de små vill skapa :)

ha de gott!!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...