SOCIAL MEDIA

04 April, 2011

Stjärnkort är kul!

Jag var tvungen att testa att göra ett eget stjärnkort efter att ha sett det i flera bloggar på sistone. Det var faktiskt riktigt skoj att göra även om det var aningens pilligt att klippa till alla små trekanter. Sen kom jag på att man ju kan göra en i tjockare material och använda som mall så det gör jag nästa gång.
IMG_5000
Håll i hatten nu. Jag har använt October Afternoonpapper... Så oväntat ;)
IMG_4999
Och här är insidan. Efter att jag fotat kortet så kom jag på att jag skulle sätta pärlor på spetsarna av stjärnan men jag glömde att fota efter det så ni kan bara föreställa er silverfärgade pärlor på varje udd av stjärnan ;) Jag tycker att vikningen är så snygg i sig själv så jag ville inte dekorera för mycket.
Det var dagens påhitt, undrar om jag ska orka meig ned till pysselrummet nåt idag. Känner mig lite lat faktiskt. Jag har påbörjat en grej och orkar inte riktigt ta tag i den så jag mest lallar runt och gör andra smågrejor istället. Städar och donar vilket i och för sig är bra att göra :)

5 comments :

Sandra said...

Superfint kort! Har oxå sett denna vikning lite här och var, men inte vågat mig på den ännu :)
När jag ser ditt fina kort blir jag ju bara ännu mer sugen att testa! :)

Ha de gott!

Marita Johansson said...

Riktigt fint blev det

Desirée-ScrapDees said...

wow what a great card, hope you will make a tutoral of it!

Desirée-ScrapDees said...

what a lovely card is this, i like to make it by myself, but than i will put a picture on it!

Stephi said...

jäkligt coolt!!!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...