SOCIAL MEDIA

03 April, 2011

Spring card

Jag sprang på något som kallades spring card i någon av alla de bloggar jag läser. Det är alltså ite ett vårkort utan som en fjäder som liksom poppar upp av sig självt eller vad man nu ska säga. Jag har hunnit med två i helg för de var både lätta och roliga att göra, men ett av korten hann jag tyvärr skicka innan jag kom på att jag inte fotat det. Nåja, ni får se detta istället. En vän till mig fyller 30 snart så jag gjorde ett 30-årskort av det.
  
IMG_5012

Ja, jag är lite osäker på färgombon så här i efterhand. Canvasen blev inte riktigt den färg jag siktade på när jag färgade in den men det får duga.

IMG_5015

Här kan man nästan se att jag sprayat guldfärgad glimmermist på pappret innan jag lade på glossy accent ovanpå. Jag har också gjort guldpärlor med paper pen som jag köpte för ett tag sen man aldrig använt för att jag jämt glömmer att jag har dem. Jag tycker att pärlorna blir lite toppiga men de blir bättre och bättre så det är en tränigssak gissar jag. Metalmojen tror jag att jag fick på träffen i Karlstad i välkomstpaketet. De är jättefina men lite för stora för kort, men här funkade det ju bra :)

IMG_5016

Jag satte hälsningen på baksidan, det är ju inte ett väldigt skrivvänligt kort...

IMG_5017

Lite sidovy. Det var ett kul kort att göra, kan nog bli fler av dessa. De är så enkla att göra och man kan ju pynta hur mycket eller lite som helst för själva vikningen är ju så skojsig i sig själv.
Nu ska jag spela tv-spel ett tag. Är inte på bra humör ideg och behöver avreagera mig lite ;) Inte ens pysselterapi med två färdiga kort och ett påbörjat minialbum har kunnat muntra upp mig. Det var nog det faktum att himlen var så grå att jag fick tända lampan när vi åt frukost vid 10 i förmiddags. Regntunga skyar gör mig deppig. Hoppas solen tittar fram snart, för det är ändå ca +10 grader ute så det finns ju potential för riktigi vårväder!

Nästa lördag, den 9e, öppnar CiLi in Papers i nya lokaler och jag kommer såklart att vara där! Hoppas på en härlig dag med massor av glada människor. Det kommer att vara utlottningar och erbjudanden och allt möjligt skoj :) Kom och säg hej vettja! Jag hade så kul på mässan när jag jobbade i montern att jag verkligen tycker att detta ska bli toppenkul!

2 comments :

Sandra said...

Jättefint kort! Färgerna passar bra ihop! Och nummren är superläckra!!Hoppas att spelandet släppte lite på deppet :)

ARRAY(0xc19ef50) said...

great card, love the papercombination!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...