SOCIAL MEDIA

20 April, 2011

Mitt f örsta beställningskort

Jag fick i uppdrag av en arbetskamrat att göra ett dopkort till hennes dottersons dop. Jag har ju aldrig gjort något beställningskort innan så jag blev såklart jätteglad! Jag hoppas att hon blir nöjd, jag ska ta med kortet till jobbet imorgon.

IMG_5064

Jag lät kortet gå i grönt och turkose/ljusblått, men några rosa blommor fick piffa upp lite. Den vackra spetsen kommer från Wild Orchid Craft, de har fantastiskt fin spets till jättebra priser. Textstämpeln är från Vildas hemliga kit med svenska texter och det var det närmaste en doptext jag kunde komma. Motivstämpeln har jag köpt begad så den har jag ingen aning om var den kommer ifrån...

IMG_5065

En TH-pappersblomma och glittriga rosor. Ovanligt mycket pynt för att vara jag!

IMG_5066

Chipboardbokstäver från Maya Road, de är målade, prydda med stickles och glossy.

IMG_5067

Lite blingstenar också :)

IMG_5069

Jag gjorde en insida också för omväxlings skull. Lite fint måste det ju vara när man döps :) Får se vad beställaren tycker. Spännande! Fast jag gjorde kortet 6x6 för att det skulle rymmas i mina cellofankuvert. Som var 14,5x14,5 stora... Det gick inte så bra när jag insåg att det saknades en halv cm... Vet inte hur jag tänkte där ;)

6 comments :

Magenta said...

Åh så läckra färger!Jättefint;-)

ARRAY(0xc256480) said...

Såå fint! Det kommer nog att bli flera beställningskort för dig :o)Glad påsk!

NHL said...

Så fint, så fräscht! Härliga färger :-)

snojbi said...

Det är ju hur fint som helst.Beställaren kommer att bli jättenöjd.Glad Påsk

Cornelia said...

Det blev ju hur gulligt och fint som helst! Beställaren blir garanterat nöjd!

ARRAY(0xbbdd3c0) said...

Jättefint! Den textstämpeln är ju underbar och passade perfekt på ett dopkort!Kram

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...