SOCIAL MEDIA

23 April, 2011

Bokm ärken

Jag tänkte fylla på min kortlåda på jobbet med nnågra bokmärken. De är ju roliga att göra och går hyfsat fort. Igår och idag fick jag ihop tre stycken. Tyvärr blev några av bilderna suddiga, det är inte min fotodag idag. Jag fotade vid påskmiddagen och såg nu att jag hade manuell fokus inställd så alla bilder utom en blev suddiga :( Här kommer iaf några bilder på det jag knåpat ihop i helg.

IMG_5089

Tre bokmärken i lite olika stil.

IMG_5079

Detta blev fint tycker jag. Ny stämpel från Tickled Pink och ny die från nåt amerikanskt märke som jag plötsligt ite minns vad det heter. Mysko... Namnet var ju där alldeles nyss... Papertrey Ink heter de ja :) Fiiiina dies!

IMG_5080

Här är det lite suddigt ja... men hon är ju så tuff!

IMG_5084

Hörnbokmärke med mina älsklingsugglor på. Jag köpte dem i Karlstad men har ingen aning om vad det är för märke. Vet du? Då får du gärna lämna en kommentar och säga va det heter för jag vill ha fler!

IMG_5086

Och lite suddigt igen... Morr... Här är det TH som gäller, tagen och fjärilen är utstansade med tag and bookplates dien och en sån movers and shapers-fjäril. Sen är det TH stämplar också. Utom den utstansade fjärilen som fått en Prima-stämpel på sig istället.

IMG_5088

Jag har varit i farten med Perfect pearls igen :)

Idag hade jag tänkt mig att jag skulle vara med på Mollys CC, det var jätteroliga tävlingar och fina priser. Men det har varit så fint väder idag att inte ens jag har haft samvete att sitta inne och scrappa istället för att njuta av sommarvärme och solsken. Har varit ute och sprungit, varit en sväng till stan och så påskmiddag följt av plantering av blomlådor och vips var det kväll och nattning. Nu mumsar jag lite påskgodis, kanske blir det ett glas vin och så njuter jag av tanken att även om det är söndag imorgon så har jag två lediga dagar framför mig. Sen blir det en hektisk jobbvecka, jag har deadline på fredag och massor av jobb kvar. Men det är då och nu är det påskmys som gäller!

Jo, jag har anmält mig till Karlstadsträffen i Oktober, tjohooo! Ska bli så skoj! Jag bokade hotell också, samma som sist. Det var jättetrevligt och centralt med god frukost och en trevlig spa-avdelning. Ahhhh, längtar!

8 comments :

ARRAY(0xbb81550) said...

Jättefina bokmärken!!

Nilma said...

Superfina! Jag är tyvärr jättedålig på att göra bokmärken :/

Stephi said...

ja jag håller med essmo!

Essmo said...

Supersnygga bokmärken! =)kram K.

Vivvo said...

Dom är jättefina!

Ziro said...

Jättefina bokmärken! Kul med lite olika varianter!

Karin (Peppermintpatty) said...

Alldeles UNDERBARA Maya!!Ses snart (-: , kram Karin

Linda said...

Vilka fina bokmärken!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...