SOCIAL MEDIA

29 March, 2011

Steampunktag


Jag fick plötslig lust att testa att göra något steampunkigt. Har aldrig testat det innan men gillar stilen när andra gör det. Jag gjorde en tag med en stämpel från Reprint. Jag stämplade och embossade i svart, sen målade jag med distresser och duttade på perfect pearls i olika färger ovanpå. Bilden skimrar rätt mycket i verkligheten men som vanligt går det inte att fånga på bild. På stämpeln står det "The beat of your heart is the rythm of your soul", fint va?

 Jag hade inga steampunkiga prydnader så jag embossade en brad och hackade lite i den. Sen slaktade jag en gammal diskett och använde delarna till tagen.


 Jag embossade en ros med titanium-embossingpulver. Tagen körde jag i en Tim Holtz-folder och sen duttade jag med embossingdynan på det upphöjda och embossade det också.På skivan som satt i disken och uppe i ena hörnet kletade jag på crackle accent som jag värmde med embossingfönen så det bubblade occh blev lite brunt. Så ser det lite mer slitet ut. Jag klippte ett jack i skivan också. Det var kul att leka steampunk, det gör jag nog fler gånger! Jag är helt svart om händerna nu, men det är väl så det ska vara ;) Har gjort klart ett kort också, men det bloggar jag när det kommit fram till mottagaren. Idag bloggar jag om min Cutterpede på CiLi-bloggen och på torsdag dyker det upp en söt liten grej som jag gjort där också. Så galet mycket jag hinner fast jag har mycket mindre tid, konstigt! Kanske hjärnan hittar på massa skoj medan jag gör annat?

5 comments :

Stephi said...

men OJOJ vad läckert det blev!!! Du ska nog leka mera med dessa saker.

Linda said...

Blev skitbra ju!

NHL said...

Hur läckert som helst ju!!!!

Essmo said...

Såå himla läckert! =)

Pippin said...

Det blev riktigt läckert!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...