SOCIAL MEDIA

10 March, 2011

Old school and coolIdag dt-bloggar jag det här kortet på CiLi in Papers blogg. Så titta gärna in där om ni vill veta mer om det. Hero Arts-stämplar och October Afternoon-papper har jag använt, och lite av washitejpen från moderna muséet. Jag gillar mina Hero Arts, så roliga och användbara. Just nu är det mycket OA på mina alster, jag jobbar mig genom mitt paper pad för det är så kul att bara använda papper man verkligen gillar. Istället för att bara klappa på dem som jag normalt gör ;)
Posted by Picasa

6 comments :

ARRAY(0xc6081c0) said...

Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

ARRAY(0xbca4270) said...

lovely how you stiched the ribbon!

Tesa/Therese said...

Läckert kort. Gillar skrivmaskinen fr HA. Vad kul att du röstade på min altrade chokladkaka:) Tack!!Kram Tesa

Sandra said...

Jättehärligt kort! Texten är superfin!Tack för kommentaren på min blogg :) och för svaret om stämpeln.S

Linda said...

Vilket underbart kort! Så vackert!

Larisa said...

Very nice card! Love your creation)))

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...