SOCIAL MEDIA

27 March, 2011

Hörnbokmärke


Jag har varit sugen på att göra ett hörnbokmärke ett tag nu så jag satte ihop ett lite snabbt. Har fixat en fin signerad kokbok som en på mitt nya jobb har skrivit. Tänkte att det skulle vara roligt att skicka med ett bokmärke med den också. Jag har målat stämpeln med distresser och är inte helt nöjd, jag är mer van med mina ProMarkers men man måster ju träna lite också. Jag tycker inte att akvraellpappret jag köpt är sådär jättebra men nu får jag dras med det för jag köpte ett stort block och jag tänker inte köpa ett nytt nu när jag ändå har ett... Det är säkert min teknik som inte är rätt, men jag tycker att det jag stämplat sotar ut lite, inte flyter ut med vattnet utan när jag håller i motivet och klipper ut det så drar fingrarna ut lite tycker jag... Nån annan som har det problemet?

I helg har jag i vart fall hunnit få färdigt tre projekt och jag har haft så roligt! Igår försvann hela dagen och när min son kom och sa att middagen var klar så fattade jag inte varför maken lagat mat så tidigt. Klockan var väl max 16 i mitt huvud, men nädå. Den var 18.10. Så försvann den dagen bara sådär! JAg skällde lite på stackars maken och sa att han får faktiskt komma och säga till när jag försvunnit för jag har noll och intet till tidsuppfattning när jag pysslar. Jag trodde ju bara jag suttit ett par timmar men jag gick nog ned redan vid 12-snåret :-O

3 comments :

Karin said...

Vilket snyggt bokmärke! =)
kram K.

Larisa said...

It is beautiful)))

Anonymous said...

Me like!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...