SOCIAL MEDIA

12 February, 2011

...och så några till!Kim har skickat det här fina Magnoliakortet. Bokstäverna är så fina och kortet är underbart färgglatt! Sen fick jag så söta dekos också i kuvertet, robotarna är jätteroliga!Här är ett färgglatt och fint kort av Johanna. Stämpeln är sååååå söt! Blomman glittrar också och är lite halvgenomskinlig. Jättefint!Det här kortet kommer från Mia, så fantastiskt fint :) Kolla grejen i mitten av pappersblomman, den är superfin! Färgerna passar så fint ihop också. Sen fick jag ju massor av mums i brevet också. Till och med en fin stämpel till mig som är stämpeltok och chipboardfigurerna var superfina! Perfekt :)DEt sista kortet som kom fram innan helgen var det här ljuvliga blomsterkortet. Så fint papper! Det kommer från Anna/Hozzan. Och kolla vilka vackra fjärilsbrads jag fick, har aldrig sett så fina! Lite blommor och ett blomsterband fick jag också, så nu kanske jag kan sätta ihop ett blomsterkort jag med.

Ja, nu har jag nästan helt slut superlativ för idag ;) Men kan ni fatta hur glad man blir när man får så här mycket vackert på en gång. Jag rekommenderar verkligen en födelsedagskedja, för det är superkul. Jag ska lägga upp de kort som kommer efter helgen också senare. Jag tycker det är lite roligt att få öppna kort fler dagar så det gör inget alls att nåt är sent. Så saknas nåt kort så känn ingen stress, det kommer att vara lika uppskattat när än det dyker upp :)

Stora kraaaaamar till alla mina kortkompisar <3<3<3

Posted by Picasa

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...