SOCIAL MEDIA

28 February, 2011

Jag har tränat på att måla med distresser.När jag var på Clas Olsson och köpte nytt glitterlim åt ungarna så passade jag på att inhandla en vattenpensel och akvarellpapper samtidigt. Jag ville testa måla med distresserna. Det är SVÅRT! Mycket svårare än Pro markers! Det här var mina första försök.Sen bidde det en snigel och så smetade jag på lite stickles också bara för att det var skoj :)Sen blev det en blomma...Och sist en svartvit PMS-stämpel. Den blev jag faktiskt halvnöjd med i vart fall, det var roligt när det började gå bättre. Jag tycker att det kommer för mycket eller för lite vatten ur penseln men det är nog teknik för på slutet kom det lagom tyckte jag... Kanske det blir några distressmålade motiv på korten framöver, vem vet!Jag gillar att lära mig nya tekniker i vart fall så det var kul att testa.
Posted by Picasa

4 comments :

Ywonne Scrappar Lite said...

Jag tycker det ser jättebra ut !!!

Tjing
Ywonne

AnnaB said...

Jag tycker att det ser toppen ut...! Det är bara att fortsätta så där...! :)

Annelie said...

Ser alla tiders ut.
Jag har också en vatten pensel, men tycker nog att det är lättare med en vanlig pensel, men d e ja d : )

Cornelia said...

Om det här är dina första försök, så kan man inte säga annat än att du har talang! Hur fint som helst!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...