SOCIAL MEDIA

12 February, 2011

Jag har f ått några kort....

Jag är med i en födelsedagskedja där vi skickar kort till varandra när vi fyller år. Så, nu i dagarna har postis förtjänat sin lön bara på min låda. Eftersom dottern fyller år imorgon har han även lämnat en stor hög med paket på bron, väldigt snällt så slappa jag åka och hämta :) Jag blev helt överväldigad av alla vackra kort som jag fått och därför ville jag lägga in en bild på varje kort. Jag vet att det kommer ett kort efter helgen också, så jag ska ta en bild på min byrå med alla korten uppställda sen så ni får se hur många det är! Men nu kommer bilder på alla fina kort vart för sig. Eftersom datorn bara vill lägga upp fyra bilder i taget så får ni några inlägg på rad nu. Tack så jättemycket tjejer (om ni kollar in här), jag är jätteglad och inspirerad av era alster! Och jag fick en del små presenter också som gjorde mig ännu gladare! Stor kram till er alla och jag hoppas ni blir lika glada på era födelsedagar! Nog pladdrat, nu kommer bilderna!Gunilla har skickat detta jättesöta kort. Stämpeln är superfin! Och massor av smått och gott fick jag i kuvertet också, jätteroligt!Det här kortet kommer inte från kedjan utan från min födelsedagskompis Emilie som fyller samma dag som jag. Hon fyllde 8 år och har nog virkat eller flätat tofsen på kortet själv och gjort detta fina kort åt mig. Är hon inte duktig?Här är insidan, med en bild på en hund som ser ut precis som vår Gimli :) Hur fint var inte detta??? Jag har lagt en ruta över en lapp med hennes adress om ni undrar vad det vita i hörnet är ;)Det här kortet kommer från Pernilla. Hon fyller faktiskt år idag så förhoppningsvis har hon lika många fina kort att öppna idag. Vilken underbart söt Magnolia och blingstenarna i kryssen syns inte så bra på bilden men de gjorde kortet blingigt och fint! Grattis på födelsedagen Pernilla, hoppas din dag är lika härlig som min var!
Posted by Picasa

1 comment :

Catharina said...

Kul.En liten undran som jag har om du verkligen har fått från alla i födelsedagskedjan.Man undrar ju om det verkligen fungerar??Trevlig helg från Catharina

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...