SOCIAL MEDIA

25 February, 2011

Grattis Nina!Idag är det Ninas/NHLs födelsedag. Hurra för dig! Eftersom hon är med i födelsedagskedjan har jag gjort ett grattiskort åt henne. I ninas blogg hittade jag massor av fint i vintagestil och jag ser färgen blått rätt ofta också. Så jag bestämde mig för att göra ett vintagekort i blåa toner. Visst blev det bra ;) Jag fixar inte vintage, det är så snyggt men min hjärna blir som teflon när jag försöker imitera stilen. Så mitt blåa vintagekort blev ett knallcerise Maya-kort. Så kan det gå.Bokstäverna har jag skurit ut i vanlig cardstock med Cricuten som jag lånat. Den är så kul att leka med! Sen målade jag dem med crackle paint i vitt. Det syns lite rosa genom sprickorna, normalt sett brukar inte färgen under synas så mycket men jag gjorde såklart fel först och hade ett rosa papper med glossy accent först, men den rosa nyansen matchade inte det andra rosa så jag kletade på vit crackle paint ovanpå. Då blev det mycket finare i vart fall. Bradsen har jag embossat svarta för jag hade inga svarta hemma. Den fina spetsen som sticker ut är från Wild Orchid Crafts i england. De har så mycket fin spets och fina blommor och det är tokbilligt. Inte ens frakten är dyr och man får hem allt fort. Dessutom kan man se priserna i svenska kronor också på sidan så man vet vad allt kostar.Symaskinen har jobbat mycket på detta kort. Vad skulle jag göra utan min symaskin???

Hoppas du har en bra dag idag Nina! Stor kram från mig :) Titta gärna in i hennes blogg och gratta ni också och titta på allt fint som finns där!
Posted by Picasa

2 comments :

NHL said...

Alltså, kortet är heeeeelt otroligt snyggt! Blått,,,? Gör jag mycket blått?! :-D det måste jag kolla. Ett tag vet jag att jag tyckte det bara blev rosa hela tiden.Jättetack för ditt fina blogginlägg och ditt otroligt vackra kort!!!

Cornelia said...

*hihi*Jag läste inte riktigt klart... tittade och tittade och kunde inte riktigt se det blåa vintage... *S*Sen läste jag färdigt och insåg att det var inte det heller *ler*Jag bloggar ett kort idag som jag trodde skulle bli ljust, milt turkost, vitt och silver. Det kan jag ju tala om, att det blev det itne alls! Kort gör sej själva ibland...Ha en härlig söndag!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...