SOCIAL MEDIA

05 February, 2011

Ett kort med extra allt ;)Min vilda och galna dotter fyller 3 här i dagarna. Ja, samma dotter som just sprang in i elementet. Hon mår finfint förresten men bulan börjar bli rätt stor. Vi har fått tid att limma såret senare idag så jag ägnar mig åt pysselterapi för att lugna nerverna. Detta kort är nog kanske det fulaste jag jort, haha, me jag tror att unga damen kommer att älska det. Jag fick hjälp av hennes storebror som sa vad kortet skulle innehålla (rosa, gul, glitter, kissemissar, stjärnor, hjärtan...) så det blev helt enkelt ett kort med extra allt :D Det gör nästan ont i ögonen att titta på det men sonen säger att hon kommer att älska det för det är så vackert! (ja, det var hans ord, inte mina).Tre kissemissar från vilda stamps får man när man fyller tre. En väldigt glittrig blomma på en glittrig stjärna. Glittriga bokstäver och bokstäver med hjärtan på... Tassavtrycken är en stämpel från panduro. Bakgrunden är från en paperstack från Sassafras som heter Count me in, den är perfekt för barnkort. Jag hatar att göra barnkort för övrigt. Det är typ det svåraste som finns... Men huvudsaken är att unga damen är nöjd. Nu ska jag påbörja ett kort till hennes lillkusin som är två timmar yngre.
Posted by Picasa

2 comments :

Cornelia said...

Häääärligt 3-årskort!Tusen tack för awarden! Jag hämtar den en annan dag, just nu sitter jag i "skogen" på en väldigt seeeeg uppkoppling.Kram!

Nilma said...

Vilket härligt och färgglatt kort :D

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...