SOCIAL MEDIA

21 February, 2011

En hel tomtearmé med Stickles och ett nytt jobb!Kolla! En hel tomtearmé! Det är 70 flaskor stickles som jag beställt från Ebay för mina födelsedagspengar. Har jag sagt att jag älskar att handla storpack? ;)Fina fina glittriga... My precious...Jo, idag ringde de från företaget jag var på intervju hos i torsdags och jag fick jobbet! Jag börjar den 7 mars och är från och med då annonssäljare. Hejja mig! Och ni som hängt med i bloggen vet ju vad det innebär ;) Ett 72-pack Copic Sketch kommer att inhandlas så fort första lönen hamnat på kontot. Visst måste det ju vara min fina jobb-LO som fick turen att vända för mig? För jag har blott 25-30 stämplingsdagar kvar nu. Hoppas jag kommer att trivas som apan på bilden när jag ringer runt och säljer annonser. Men jag fick jättebra vibbar på företaget så det känns kul att jag fick just det jobbet! Sån tur att jag har en flaska bubbel i kylen som jag fick av min kompis i födelsedagspresent. Visst får man dricka lite bubbel en vanlig måndagkväll när man fått nytt jobb??
Posted by Picasa

9 comments :

Lena said...

Grattis till jobbet!...
och WOW det var ett gediget gäng med stickles =) =)

dricka bubbel på en vanlig måndag?!.. absolut!! =)

Kram Lena

Linda said...

Grattis till jobbet och wow vilken härlig skörd!!

Anonymous said...

Får man nytt jobb är man absolut värd bubbel på en måndag och inte är det en vanlig måndag eftersom det blev ett jobb :-) grattis!

Gittans Pysselsida said...

Skål och grattis till jobbet!
Kram// Inga

Stephi said...

OJOJ vad många! Härligt:-)

Sofie said...

Än en gång grattis till jobbet och åh, vad fina stickles du har fått hem...du får visa pennorna sen också!

Marie D said...

GRATTIS t jobbet!!! Gud, vad roligt!! Å sticklesarnarnarnananarna!!! Underbart!

Johanna said...

Grattis till jobbet!

Cicci said...

Hoppas du drack många bubbelglas!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...