SOCIAL MEDIA

28 February, 2011

De sista f ödelsedagskorten :)Här är de två sista födelsedagskorten som jag inte hunnit blogga innan. Alltså de har kommit tidigare men det blev aldrig att fota dem förän nu. Det här fina kortet kommer från Terés som också råkar vara min reskamrat i helg när vi åker till mässan i Karlstad tillsammans :) Det kommer att bli så roligt! Och jag lev så glad över detta vackra kort som var så somrigt och fint när det var som kallast här. Det är verkligen ögongodis! Jag fick en liten present också men den kom inte med på bild...Och Nina/NHL skickade detta fina kort och en present åt mig Det är jätteläckert och om man vänder på det så är det som ett vykort på baksidan med ett stämplat frimärke och så. Hur häftigt som helst! Och koolla den söta spetsen som tittar fram i revan. Och så tror jag det är krympplast med fin stämpel på som sitter i nålen... Jättefint kort!

Så nu tror jag att alla kort från födelsedagskedjan kommit och bloggats. Det var hur roligt som helst att få så mycket kort och jag går fortfarande och vänder och vrider på dem och blir inspirerad varenda dag. De ska få flytta ned i pysselrummet snart för de anfaller en när man går förbi byrån där jag ställt dem, de rymms knappt! Men jag vill inte plocka ned dem heller för de är så vackra. Tack alla tjejer för att ni gjorde min födelsedag lite extra speciell i år! Kramar från mig :)
Posted by Picasa

1 comment :

Stephi said...

ojoj vad snyggt!!!!!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...