SOCIAL MEDIA

21 January, 2011

Thinking of youFörra veckan var jag med i Pysselmyrans veckoutmanig och vet ni vad? Jag vann! Så roligt för jag vinner ju aldrig nåt. Men jag vill såklart vara med och tävla denna vecka också för nu var det en riktigt rolig utmaning. Man skulle stämpla utan att färglägga. Jag valde Stampin' Up stämplar som heter trendy trees. De är liksom tvådelade så det är en separat krona och en stam till. Jag matchade träden med pappret som hade löv i samma form som trädet jag valde. Kortet tog en halv evighet att göra, varje gång jag började med nåt blev jag avbruten och fast jag hade i huvudet hur det skulle se ut tog det tre dagar att få det klart. Puh!Här syns stämplarna lite bättre. Jag tycker att de är hemskt söta och använde ett annat av träden till tackkorten efter vårt bröllop. Jag kanske skulle skicka ut dem också, vi gifte ju oss i maj och snart har det gått ett heeelt år och korten ligger fortfarande i sin låda och väntar på att bli skickade...Jag hittade världens finaste knapp i gömmorna, den var trekantig och jag tyckte att formen passade med träden och löven. En liten vimpel fick rymma en liten hälsning. Den är också från Trendy Trees.

Nu har jag riktigt härlig fredagskänsla och det somm skulle göra min dag heeeeelt perfekt skulle vara om jag fick sms om att jag kan hämta min Slice på paketutlämningen. Då kan jag testköra den hela helgen, nästa vecka är det så mycket annat som ska göras så jag har inte jättemycket tid att leka med den.

Ha en härlig helg fylld med massor av pyssel! Jag ska försöka våga mig på en LO tänkte jag, men det är ju inte min starka sida så vi får se om jag bangar ;)
Posted by Picasa

2 comments :

Mikaela said...

Grattis till förra vinten och ett enormt fint bidrag!!

sari said...

Underbar kort du har gjort! Riktigt fiffigt!!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...