SOCIAL MEDIA

09 January, 2011

Presentp åseDet var så roligt att göra värdinnegåvan att jag fick lov att göra en till. Denna gjorde jag efter mall från Waltzing mouse de har flera gratismallar som man kan ta hem och helt uuuunderbara stämplar. Jag har använt papper från Stampin' Up.Den här påsen har jättefin form tycker jag!Stämpeln kommer från PMS. Självklart ska påsen innehålla nåt lika sött som mottagaren ;) Jag satt en fin ros på en brun blomma på en virkad blomma. Sen två löv och en bandstump och så är det fäst på en spellbinders, label 9.Baksidan. Jag råkade lägga påsen på lite kladdså jag fick ta och färga in de embossade blommorna så att det inte syntes så mycket. Vet inte omd et blev bättre av det, men det är ju framsidan som ska synas ändå ;)
Posted by Picasa

2 comments :

evalena said...

Vilken söt påse du har gjort.

Stephi said...

vad fin den blev!!!!!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...