SOCIAL MEDIA

10 January, 2011

Har lekt Tim HoltzVad gör man då när man fått tassarna på en hel hög med distresser då? Jo, man gör en tag såklart. Jag tänkte att jag skulle lådsas vara Timpan och då är det ju det man ska göra tror jag. Tyckte att den blev rätt fin :)Lite suddig bild men jag ville visa den fina stämpeln från PMS.Nu har jag märkt upp alla dynorna också. Fel väg. Så jag börjar om på andra sidan imorgon ;) Men nu ska jag leka vidare lite! Såååå skoj! Och ännu roligare när jag fått så många fina kommentarer också, det gör mig jätteglad! Faktiskt så glad att jag klurar lite på en överaskning. Jag ska klura vidare lite... Efter jag stämplat lite till såklart!
Posted by Picasa

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...