SOCIAL MEDIA

24 January, 2011

Förväntningar inför 2011På SS har de en utmaning där man ska scrappa sina förväntningar inför 2011. Jag gör ju väldigt sällan LOs men nu ville jag ändå vara med. Jag vill ju ha ett jobb 2011! JAg valde att göra 8x8-format så slipper jag känna mig vilse på de stora ytorna och faktiskt blev jag riktigt nöjd! Ser ni så glad jag är på mitt nya jobb? ;)Jag har skurit ut bokstäver och swirls med min nya fina slice. Nytt skar jag ut i svart, kluddade på med massa turkos stickles och sen glossy accent på. Jag har stämplat runt bilden i turkos och rött, det blev rätt fint.Här har jag bara lagt på ett ordentligt lager av glossy på siffrorna. Bulligt är gulligt!Här har jag skurit ut bokstäver i mönsterpappret och så satt svarta embossade cirklar under och sytt runt. Jag har även sytt några varv runt LOn, som en ram.

Nu måste väl nån vilja ge mig ett jobb när jag ansträngt mig så att scrappa om att jag vill ha ett ;) Kanske jag ska ta med denna på eventuella jobbintervjuer, haha!

Håll förresten ögonen på CiLi in Papers, denna vecka drar bloggen igång och vi vill ha MASSOR av besökare och snälla kommentarer. Helt ärligt. Jag är rätt nervös. Men jag vet att ni kommer hitta massa fint där för Karin och Malin är superduktiga och jag har tjuvtittat på vad som kommer denna vecka och det är bra! Jag kommer att visa hur man gör en sån presentpåse av ett kuvert. Så missa för allt i världen inte det. Det är ju så kul och beroendeframkallande!
Posted by Picasa

9 comments :

Cornelia said...

Den är ju URläcker!!! Underbar bild och jättefina detaljer!

Jag gör också mina BOM i 8x8 och gillar det... men har ändå inte lyckats få till mer än några få. Det är dumt, för det är verkligen viktigt att dokumentera sej själv och sina tankar, lika väl som att göra LO-s om t ex barn och allt möjligt annat!

Kram på dej!

Maiden said...

Wow! Helt underbar! Vilken fantastisk tolkning - me löööve!!

Stephi said...

så härlig!!!! Så genom HÄRLIG!!!

Cornelia said...

Så var jag då här igen... denna gång för att säga att: JA, boxkort är jättekul!
Lätta att göra personliga och uppskattade att få, dessutom kan man lägga en liten present i dem också.. dubbelt så trevligt!

Ska bli kul att se om du gör nåt!

Stephi said...

hej där,
Tack så jätte mycket för din fina kommentar på min blogg! Det var jag som visade örhängena från lindex. Vill du ha om jag ser? Finns i "guld" och "silver" 2 st par för 20 kr.
Grinden är utstansad med min cricut.
Kram kram Stephi

Ziro said...

Skitcool LO! Jag visste inte att du var sådär snygg! ;) Du får skicka med den här LO:n i ditt CV, så har du nytt jobb i ett nafs! ;)
Jättekul idé!

Marie D said...

Snyggt!!! Du ser, du kan visst göra LO:s!!!

Mrs X said...

Haha, den är helt underbar!!

Unknown said...

åååh vad häftig den är!! Helt underbar!! En liten fråga... vi är ju med i samma födelsedagskedja från scraplinda...nu undrar jag bara, vad är ditt/dina favorit färger...tänkte sätta igång med ditt kort snart...=)

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...