SOCIAL MEDIA

17 January, 2011

En monsterkul f ödelsedagMin vän har en kreativ liten tjej som råkar fylla år samma dag som jag. Jag gör mitt bästa för att dra ned henne i pysselträsket. Förra året gav jag henne garn, virknålar och en bok om att virka amigurumis. I julas fick hon ett paket med grejor för att göra egna kort. Får se vad jag hittar på till hennes födelsedag. Men kortet är klart i vart fall. Hon får ett sött monsterkort men hälsningen: Ha en monsterkul födelsedag!Småmonstren och knapparna har jag målat med perfect pearls blandat med vatten, de är superskimrande! Jag skrev ut hälsningen på OH-film och fäste ett par akryldroppar på för att dölja klistret under.Hihi, han är bar fööööör söt! Han har glossy accent på ögonen. Eyeletsen har jag färgat med promarkers och embossat med glitterembossing för att de skulle passa till resten av kortet. Det syns lite dåligt på bild men jag har färgat in bakgrunden lite med rosa distressdyna efter kanterna.
Posted by Picasa

5 comments :

yster64 said...

Mycket snyggt, och vilka söta monster.

Lisa-olsi said...

Ett urmysigt kort :)Tack för grattis.

Ulrika said...

Men gud så fina kort du gör!! Kul att se!"Min" Slice kommer ju hamna i ett bra hem, det ser jag det! Skickar den vilken dag som helst!Kram på dig!Ulrika

Cornelia said...

Härligt färgglatt och häftigt!

Marie D said...

Så coolt kort!! Tjejen kommer bli jätteglad!!!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...