SOCIAL MEDIA

11 December, 2010

PolkagrisarJag tänkte omväxla mig lite så jag gjorde ett rosa kort. Tyvärr var ljuset helskumt när jag fotade så färgerna ser lite mysko ut. Det är liksom blått ute fast klockan knappt är tre. Visst måste man älska december, man hinner inte ens blinka så är dagen slut. Fast det var snäppet värre när jag växte upp i Kiruna faktiskt. Där såg man ju inte solen alls i december. Men känslan när solen tittade fram över fjälltopparna för första gången runt den 6-7 januari var rätt oslagbar. Ja, det blev en liten parantes. Tillbaks till kortet.En metalltag som jag prydde med en polkagris som jag petat loss från nån gammal sticker som låg längst ned i en låda tycker jag passade jättefint ihop med polkagrisarna på stämpelmotivet.Lite stickles på stjärnan och örhänget fick bli pricken över i-et. Jag har även haft glossy på polkagrisarna.Bilden påminner mig om att jag måste köpa polkagrisar till granen. De brukar stryka med när julgodiset är slut och jag blir desperat. Dessutom är de så snygga att titta på!

Nu är hälften av korten till SS julkortsutmaning klara, så fort det gick! Jag tycker att korten som sätter ihop sig själva helt plötsligt. Jag ger mig inte tid att tveka utan bara kastar på papper som jag ser dem i huvudet och istället för att sitta och flytta runt allt som jag brukar så klistrar jag fast dem innan jag hinner ändra mig. Det funkar ju rätt bra måste jag säga :)
Posted by Picasa

1 comment :

Sophie said...

Mycket fina julkort!! Gillar alla söta stämplar du har på korten. Inte sett dessa figurer nån annanstans.

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...